Fonmoney -

Plaćanje bonova paysafecardom

Sa Fonmoney možete jednostavno i brzo nadoplatiti račun vašeg mobitela, a za to postoje više mogućnosti: plaćanje kreditnom karticom, plaćanje putem bankovne uplate (SOFORT banking) ili plaćanje paysafecardom. Za one koji još nikad nisu čuli za paysafecard ovdje možete pročitati više o tom sredstvu za plaćanje!

Što je uopšte paysafecard?

Paysafecard je online prepaid sredstvo u Europi putem čega na internetu možete plaćati jednostavno, sigurno i brzo. Paysafecard možete kupiti na jednom od prodajnih mjesta u Hrvatskoj a plaćati možete u tisućima trgovina na internetu.

Kako funkcionira paysafecard?

-       Prvo kupite karticu na najbližem prodajnom mjesto
-       Pri kupnji možete birati između vrijednosti od 50, 100, 200 i 500 kuna.
-       Kupljenim paysafecardom možete plaćati u internetskim trgovinama (jednostavno unesite 16-znamenkasti kôd)

Gdje se može kupiti paysafecard?

Na ovoj stranici možete jednostavno utipkati vaš grad, vašu adresu ili poštansi broj i biti će vam prikazana prodajna mjesta u vašoj blizini: https://www.paysafecard.com/hr-hr/kupnja/ Fonmoney vam također nudi mogućnost plaćanja naših usluga paysafecardom, a to funkcionira isto kao u svim drugim internetskim trgovinama. Plaćanje paysafecardom je jednostavno i sigurno budući da pri plaćanju na internetu ne morate navoditi osobne podatke, niti bankovne ili kartične podatke, samo 16-znamenkasti kôd koji se nalazi na paysafecardu. Ukoliko imate ikakvih pitanja u vezi sa paysafecardom napišite nam e mail poruku na [email protected]