Hrvatska i Njemačka

Bilateralni odnosi


Rođeni ste u Hrvatskoj ili imate korjene u Hrvatskoj a živite u Njemačkoj? Svake godine se radujete na godišnji koji ćete provesti dole sa obitelji, na moru ili na selu kod bake i dede? Nemožete više čekati dok konačno počne sezona kupanja, šetnje po plaži i toplim danima? Znamo kako vam je, i zato vam želimo skratiti dane do početka ljeta, do godišnjeg, želimo vas približiti vašim dragim u Hrvatskoj! A kako to možemo učiniti? Ćesto je dosta samo jedan razgovor na telefonu ili jedna SMS poruka da bi se osjećali bliži nekome. Znamo da nije uvijek lako za osobe u Hrvatskoj da stalno imaju bon na mobitelu i zato vam nudimo mogućnost da nekome nadoplatite račun i da obradujete tu osobu. Jako je jednostavno i brzo nadoplatiti račun mobitela iz Njemačke – posjetite našu njemačku stranicu.

Prvi put koristiti Fonmoney

Prvi ste put na na stranici Fonmoney? Ne znate kako možete koristiti naše usluge?


Evo mali uvod koji će vam pomoći! Veoma je jednostavno i brzo nadoplatiti račun u Hrvatskoj ili u bilo kojoj durgoj državi!

Kad ste na web stranici prvo odaberite državu, u kojoj želite nadoplatiti račun. Doći ćete na sljedeću stranicu.

Ovdje unesite broj mobilnog uređaja koji želite napuniti.

Onda odaberite iznos koji želite nadoplatiti. Imate mogućnost biranja između više iznosa.

Kao treće izaberite željeni način plaćanja. Sa Fonmoney se bonovi mogu kupiti putem bankovne  uplate (SOFORT uplata), sa Paysafe karticom i sa svim poznatim kreditnim karticama (Visa, MasterCard). Kad ste dovršili sva tri koraka i kad je plaćanje bilo uspješno primatelj dobiva bon na svoj račun.

Često operater mobilnog uređaja šalje informativnu SMS poruku na broj primatelja.

Ukoliko se pojave problemi u toku transakcije ili bilo kojeg drugog koraka procesa, jednostavno nam se javite na [email protected]

Plaćanje bonova paysafecardom

Sa Fonmoney možete jednostavno i brzo nadoplatiti račun vašeg mobitela, a za to postoje više mogućnosti: plaćanje kreditnom karticom, plaćanje putem bankovne uplate (SOFORT banking) ili plaćanje paysafecardom. Za one koji još nikad nisu čuli za paysafecard ovdje možete pročitati više o tom sredstvu za plaćanje!

Što je uopšte paysafecard?

Paysafecard je online prepaid sredstvo u Europi putem čega na internetu možete plaćati jednostavno, sigurno i brzo. Paysafecard možete kupiti na jednom od prodajnih mjesta u Hrvatskoj a plaćati možete u tisućima trgovina na internetu.

Kako funkcionira paysafecard?

-       Prvo kupite karticu na najbližem prodajnom mjesto
-       Pri kupnji možete birati između vrijednosti od 50, 100, 200 i 500 kuna.
-       Kupljenim paysafecardom možete plaćati u internetskim trgovinama (jednostavno unesite 16-znamenkasti kôd)

Gdje se može kupiti paysafecard?

Na ovoj stranici možete jednostavno utipkati vaš grad, vašu adresu ili poštansi broj i biti će vam prikazana prodajna mjesta u vašoj blizini: https://www.paysafecard.com/hr-hr/kupnja/ Fonmoney vam također nudi mogućnost plaćanja naših usluga paysafecardom, a to funkcionira isto kao u svim drugim internetskim trgovinama. Plaćanje paysafecardom je jednostavno i sigurno budući da pri plaćanju na internetu ne morate navoditi osobne podatke, niti bankovne ili kartične podatke, samo 16-znamenkasti kôd koji se nalazi na paysafecardu. Ukoliko imate ikakvih pitanja u vezi sa paysafecardom napišite nam e mail poruku na [email protected]

Items 1 to 1 of 3 total