U slučaju neugodnosti

Ukoliko se stvore problemi...

  Team Fonmoney pokušava da što bolje programira svoj sustav i web stranicu kako bi se pri uporabi izbjegli problemi za korisnika. No, nikad se ne može garantirati da se ipak neće pojaviti male neugodnosti, tehnički problemi ili nejasnoće. Sljedeći spisak sadržava moguće probleme, koji im je uzrok i kako ih se može riješiti ili čak izbjeći. Rijesiti probleme - Što se događa ako bon ne stigne na mobitel? Ako ste unijeli pogrešan broj, bon se nažalost ne može više zatražiti natrag. Uvijek provjerite da li ste unijeli točan broj, to jest broj mobilnog uređaja kome želite nadoplatiti račun. Ako ste sve unijeli točno a bon ipak nije stigao molimo Vas kontaktirajte [email protected], mogu biti razni uzroci koji su kod svake transakcije individualni. - Što znače poruke o pogrešci "Nije moguće provjeriti broj" i "Nije moguće nadoplatiti broj"? Poruka o pogrešci "Nije moguće provjeriti broj" znači da naš servis trenutno ne funkcionira; molimo Vas da pokušate dovršiti transakciju još jednom za nekoliko trenutaka. Poruka o pogrešci "Nije moguće nadoplatiti račun" znači, da Fonmoney trenutno ne podupire operatera ili da je ukucani broj pogrešan. U ovom slučaju provjerite još jednom uneseni broj, ako su svi podaci točni molimo vas pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo nadoplatiti broj. - Što se dešava ako ste poslali bon na pograšan broj? Bon se nažalost ne može tražiti natrag ako ste ga poslali na pogrešan broj. Zato je važno biti jako oprezan pri unošenju broja. Ukoliko imate pitanja na koja nije odgovoreno na našoj stranici slobodno nas kontaktirajte putem [email protected], naš team će vam rado pomoći!

Uštedite 2€

Želite uštediti 2€? Pročitajte ovdje kako...

Ukoliko koristite prvi put naše usluge imate jedinstvenu mogućnost da uštedite 2€. A to funkcionira ovako:

- Prvo unesite broj mobilnog uređaja koji želite nadoplatit.
- Onda izaberite iznos koji želite napuniti.
- Otvorit će se nova stranica. Molimo Vas kliknite na "login na facebook".
- Nakon prijave na facebooku izaberite način plaćanja za transakciju na stranici Fonmoney. 2 € će biti automatski odbijena od cijene.
- Uživajte u razgovoru s vašim dragim!

Tako jednostavno! Naravno su svi osobni podaci upotrebljeni jako povjerljivo. Koristimo osobne podatke kako bismo poboljšali naš proizvod i po zahtjevu slali našim klijentima zanimljive informacije o našem proizvodu. Ustediti 2 eura

Telefonirati u Hrvatskoj

Zahvaljujući tehničkom napretku danas smo uvijek dostupni.

Živite u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Engleskoj a volite provesti godišnji u Hrvatskoj? Naravno i na odmoru hoćemo biti u kontaktu sa prijateljima, želimo telefonirati, surfati, slati poruke – a ne želimo previše razmišljati o novcima. Ovisi odakle dolazite u Hrvatsku roaming cijene mogu biti jako visoke. Najbolja mogućnost kako biste uštedili pare je da si kupite hrvatsku sim karticu i koristite jednu od prepaid usluga koje vam nude operateri u Hrvatskoj.

Telefonirati u Hrvatskoj


Pri kupnji sim kartice možete nadoplatiti račun željenim iznosom i možete početi telefonirati a nemate nikakvih trošaka za roaming.

Sim karticu možete kupiti na jednom od prodajnim mjestima širom Hrvatske, a to mogu biti kiosci, trafike, benzinske pumpe, pošte i prodajni centri.

Tri najveći operateri u Hrvatskoj su Vip, Tele2 i T Mobile Hrvatska, oni često nude specijalne ljetne pakete za posjetioce.

Ukoliko ste potrošili bon jednostavno ga možete opet nadoplatiti. A to možete jednostavno učiniti sa Fonmoney! Ili zamolite nekoga da vam preko naše web stranice nadoplati račun ili jednostavno sami sebi pošaljite bon. Netrebate za to otiči u nijednu radnju, ne trebate se registrirati i novac će u toku nekoliko minuta biti na vašem računu.

Tako vam preostaje više vremena za one važne stvari – sunce, more, plaža, prijatelji!

Pokušajte sad!


Tako je jednostavno:


- Bez registracije!

- U svako doba!

- Sa cijelog svijeta!

- Povoljno i brzo!

- Anonimno i sigurno!

Tako je jednostavno

Još niste koristili Fonmoney? Odmah pokušajte! Odaberite državu u kojoj želite obradovati nekoga bonom za račun (a to možete naravno biti i vi sami), unesite broj mobilnog uređaja i odaberite na koji način želite platiti iznos! I to je to! Nikakva birokracija, registriranje, čekanje – jednostavno vam želimo olakšati transakciju i približiti vas vašim dragim!

Ljeto sa Fonmoney!

SONY DSC

Bliži se ljeto velikim koracima! Gdje ćete vi biti ovog ljeta? Na moru? Na selu? U Zagrebu ili možda na nekom otoku? Na brodu? Nije važno gdje ćete se nalaziti, ali znamo da ćete imati mobitel s vama i da ćete naravno htjeti podijeliti lijepe trenutke sa vašim dragim po cijelom svijetu. Zato ne zaboravite još prije odmora nadoplatiti račun vašeg mobitela sa Fonmoney. Dalje dole, pod točkom Prvi put koristiti Fonmoney možete pročitati kako jednostavno funkcionira naša usluga. Ako još niste na odmoru moguće je i da nadoplatite račune vaših prijatelja i vaše obitelj u Hrvatskoj, oni će se sigurno obradovati i možete se čuti redovno. Posjetite našu web stranicu Fonmoney. Ovdje možete naći spisak pitanja i odgovora u vezi naših usluga. Radujemo se da vas možemo približiti vašim dragim, jer iako je samo virtualna poruka, svi se radujemo da netko pomisli na nas i da nam pošalje svoj ☺

Hrvatska i Njemačka

Bilateralni odnosi


Rođeni ste u Hrvatskoj ili imate korjene u Hrvatskoj a živite u Njemačkoj? Svake godine se radujete na godišnji koji ćete provesti dole sa obitelji, na moru ili na selu kod bake i dede? Nemožete više čekati dok konačno počne sezona kupanja, šetnje po plaži i toplim danima?

SONY DSC Znamo kako vam je, i zato vam želimo skratiti dane do početka ljeta, do godišnjeg, želimo vas približiti vašim dragim u Hrvatskoj! A kako to možemo učiniti? Ćesto je dosta samo jedan razgovor na telefonu ili jedna SMS poruka da bi se osjećali bliži nekome. Znamo da nije uvijek lako za osobe u Hrvatskoj da stalno imaju bon na mobitelu i zato vam nudimo mogućnost da nekome nadoplatite račun i da obradujete tu osobu. Jako je jednostavno i brzo nadoplatiti račun mobitela iz Njemačke – posjetite našu njemačku stranicu.

Prvi put koristiti Fonmoney

Nadoplati racun sa Fonmoney

Prvi ste put na na stranici Fonmoney? Ne znate kako možete koristiti naše usluge?


Evo mali uvod koji će vam pomoći! Veoma je jednostavno i brzo nadoplatiti račun u Hrvatskoj ili u bilo kojoj durgoj državi!

Kad ste na web stranici prvo odaberite državu, u kojoj želite nadoplatiti račun. Doći ćete na sljedeću stranicu.

Ovdje unesite broj mobilnog uređaja koji želite napuniti.

Onda odaberite iznos koji želite nadoplatiti. Imate mogućnost biranja između više iznosa.

Kao treće izaberite željeni način plaćanja. Sa Fonmoney se bonovi mogu kupiti putem bankovne  uplate (SOFORT uplata), sa Paysafe karticom i sa svim poznatim kreditnim karticama (Visa, MasterCard). Kad ste dovršili sva tri koraka i kad je plaćanje bilo uspješno primatelj dobiva bon na svoj račun.

Često operater mobilnog uređaja šalje informativnu SMS poruku na broj primatelja.

Ukoliko se pojave problemi u toku transakcije ili bilo kojeg drugog koraka procesa, jednostavno nam se javite na [email protected]

Slanje novca iz inozemstva u Hrvatsku?

Da li zbog posla, fakulteta, ljubavi ili iz bilo kojeg razloga – puno osoba iz Hrvatske danas živi u inozemstvu, školuje se tamo, zarađuje tamo. I često dio tog zarađenog novca šalje kući svojoj obitelj u Hrvatsku.

Ali koje mogućnosti postoje za slanje novca iz inozemstva na nečiji račun u Hrvatskoj? Postoje dvije opcije za pošiljatelja kako može uplatiti na račun u Hrvatskoj:

-       Uplaćivanje internet bankarstvom

-       Uplaćivanje preko pošte ili u banci

Pri uplaćivanju internet bankarstvom pošiljatelj se može odlučiti da koristi jednu od web stranica koja nudi tu mogućnost a to su na primjer Western Union, Payoneer ili Moneygram. Ovdje se moraju unijeti podaci pošiljatelja i primatelja i iznos koji se šalje.

Placanje kreditnom karticom

Za koliko vremena stigne novac i kolika je provizija koju se mora platiti za slanje ovisi o web stranici koju se koristi. Western Union na primjer šalje veoma brzo, novac stiže još na dan kad se šalje ili idućeg dana, ali zato se i plaća viša suma za proviziju.

Druga mogućnost za uplaćivanje na račun u Hrvatskoj je slanje novca putem bankovne ili poštanske uplate na tekući ili žiro račun. Pošiljatelj samo mora otići u odabranu banku, ispuniti listić sa svojim osobnim podacima i podacima primaoca i također navesti iznos koji šalje. Primatelj mora onda otići u svoju banku (i ponijeti osobnu iskaznicu) i dignuti novac. I ovdje se može uplaćivati preko različitih banaka, između ostalom i ovdje Western Union nudi svojim klijentima brz način uplaćivanja ali i ovdje je provizija viša nego ako se uplata vrši putem državnih banaka.

Sa Fonmoney je također moguće da obradujete vašu obitelj, vaše prijatelje i poznanike novčanim poklonom a to je nadoplata računa mobitela. I to je često velika podrška i sigurno će se vaši dragi u Hrvatskoj obradovati!

Naravno najbolje bi bilo ako bi uvijek sami mogli otići kući i ponijeti novac svojoj obitelj, ali pošto to nije tako jednostavno postoje druge metode.

A pored onih modernih i elektronskih načina imamo naravno još i onu staromodnu ali zato simpatičnu opciju: jednostavno dati vozaču autobusa kovertu i čokoladicu i eto nam transfera novca! ;-)

Plaćanje bonova paysafecardom

Nadoplatiti mobitel paysafecardom?

Nadoplatiti mobitel sa paysafecardSa Fonmoney možete jednostavno i brzo nadoplatiti račun vašeg mobitela, a za to postoje više mogućnosti: plaćanje kreditnom karticom, plaćanje putem bankovne uplate (SOFORT banking) ili plaćanje paysafecardom. Za one koji još nikad nisu čuli za paysafecard ovdje možete pročitati više o tom sredstvu za plaćanje!

Što je uopšte paysafecard?

Paysafecard je online prepaid sredstvo u Europi putem čega na internetu možete plaćati jednostavno, sigurno i brzo. Paysafecard možete kupiti na jednom od prodajnih mjesta u Hrvatskoj a plaćati možete u tisućima trgovina na internetu.

Kako funkcionira paysafecard?

-       Prvo kupite karticu na najbližem prodajnom mjesto
-       Pri kupnji možete birati između vrijednosti od 50, 100, 200 i 500 kuna.
-       Kupljenim paysafecardom možete plaćati u internetskim trgovinama (jednostavno unesite 16-znamenkasti kôd)

Gdje se može kupiti paysafecard?

Na ovoj stranici možete jednostavno utipkati vaš grad, vašu adresu ili poštansi broj i biti će vam prikazana prodajna mjesta u vašoj blizini: https://www.paysafecard.com/hr-hr/kupnja/ Fonmoney vam također nudi mogućnost plaćanja naših usluga paysafecardom, a to funkcionira isto kao u svim drugim internetskim trgovinama. Plaćanje paysafecardom je jednostavno i sigurno budući da pri plaćanju na internetu ne morate navoditi osobne podatke, niti bankovne ili kartične podatke, samo 16-znamenkasti kôd koji se nalazi na paysafecardu. Ukoliko imate ikakvih pitanja u vezi sa paysafecardom napišite nam e mail poruku na [email protected]

Nadoplata bona online - Tele2, Vip & Hrvatski Telekom

Fonmoney je nedavno aktivirao svoju hrvatsku stranicu, preko koje sada možete nadoplatiti račune mobitela operatera  Vip, Tele2 i T Hrvatski Telekom. Nakon online nadoplate dobivate SMS poruku sa kodom koji morate aktivirati prije nego što možete koristiti nadoplaćeni iznos.

Kako mogu aktivirati hrvatski bon za Vip, Tele2 i T Hrvatski Telekom:

Da biste aktivirali bon morate birati sljedeći broj (ovisno kojeg operatera) i unijeti kod. Ispod se nalaze brojevi. Izmijenite X sa kodom vašeg bona.

 

Nadoplati Vip VIP: birajte *103*XXXXXXXXXXXXXX#

 

Nadoplata Tele2  Tele2: birajte *131*XXXXXXXXXXXXX#

 

Nadoplata THrvatski Telekom T-Hrvatski: birajte *123*XXXXXXXXXXXXXX# - Alternativno možete poslati SMS poruku na broj 0220, uključujući samo kod bona.

Daljnje nadoplate za Vip, Tele2 i T Hrvatski Telekom

Možete nadoplatiti Vip, Tele2 i T Hrvatski Telekom mobitele sa 50, 100 ili 200kn. Iznos možete platiti Paysafe karticom, kreditnom karticom ili putem bankovne uplate (Sofort Banking).


Items 1 to 1 of 10 total

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

The technical service is provided by Transpaygo Limited.