Fonmoney -

Telefonirati u Hrvatskoj

Zahvaljujući tehničkom napretku danas smo uvijek dostupni.

Živite u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Engleskoj a volite provesti godišnji u Hrvatskoj? Naravno i na odmoru hoćemo biti u kontaktu sa prijateljima, želimo telefonirati, surfati, slati poruke – a ne želimo previše razmišljati o novcima. Ovisi odakle dolazite u Hrvatsku roaming cijene mogu biti jako visoke. Najbolja mogućnost kako biste uštedili pare je da si kupite hrvatsku sim karticu i koristite jednu od prepaid usluga koje vam nude operateri u Hrvatskoj.

Telefonirati u Hrvatskoj


Pri kupnji sim kartice možete nadoplatiti račun željenim iznosom i možete početi telefonirati a nemate nikakvih trošaka za roaming.

Sim karticu možete kupiti na jednom od prodajnim mjestima širom Hrvatske, a to mogu biti kiosci, trafike, benzinske pumpe, pošte i prodajni centri.

Tri najveći operateri u Hrvatskoj su Vip, Tele2 i T Mobile Hrvatska, oni često nude specijalne ljetne pakete za posjetioce.

Ukoliko ste potrošili bon jednostavno ga možete opet nadoplatiti. A to možete jednostavno učiniti sa Fonmoney! Ili zamolite nekoga da vam preko naše web stranice nadoplati račun ili jednostavno sami sebi pošaljite bon. Netrebate za to otiči u nijednu radnju, ne trebate se registrirati i novac će u toku nekoliko minuta biti na vašem računu.

Tako vam preostaje više vremena za one važne stvari – sunce, more, plaža, prijatelji!

The financial service is provided by Easy Payment and Finance, EP, S.A., with its registered office at Calle Gran Vía 51, 6ºC - 28013 - Madrid. Easy Payment and Finance, EP, S.A., is registered with the Bank of Spain with reference number 6849, a Spanish licensed financial institution regulated by the Bank of Spain.

The technical service is provided by Transpaygo Limited.